STARTOM YDING SMEDIEÅBNINGTIDERJOBKONTAKTUV GREEN POWERTILMELD NYHEDSBREV
VVS
 
 
Malkeanlæg
 
 
Vaskerobot
 
 
Porte
 
 
Smedeværksted
 
 
Butik / lager
 

BUTIK OG LAGER

I butikken møder du et friskt team af faguddannede medarbejdere, der bestræber sig på at yde den optimale service over for såvel private som professionelle kunder fra landbruget, entreprenører og industrien.

Butikken har et stort udvalg af varer inden for professionelt værktøj, højtryksrensere, have/park udstyr, maling og plejeprodukter og VVS-artikler. Desuden består sortimentet af haveredskaber/-artikler, plæneklippere og havetraktorer, hegnsartikler, arbejdstøj og -sko samt regntøj og -støvler. Skulle vi ikke lige have det du står og mangler, skaffer vi det, og oftest således vi har det dagen efter.

Reservedelslager
Vi lagerfører et bredt sortiment af reservedele til traktorer, entreprenør- og skovmaskiner samt redskaber. Det betyder, at reparation og service kan afvikles uden unødige forsinkelser. Vi sælger også dele direkte over disken. Er du i tvivl, så giv os et ring eller bestil delene online, inden du afhenter. Så sikrer vi, at dine dine dele ligger klar til afhentning efter kort tid. Vi skaffer såvel originale som uoriginale dele til alt maskineri fra både ind- og udland.

Kontakt lageret
 

   

Marianne Holm
Vagn Christensen

Tlf. 7578 2230
Fax: 7578 2341
Mail: 
lager@ydingsmedie.dk

 
Aktuelle tilbud
Nyheder
YDING SMEDIE A/S YDINGGADE 39A 8752 ØSTBIRK TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YDINGSMEDIE.DK