OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
Nye maskiner
 
 
Brugte maskiner
 
 
Finansierng
 
 
Præscision
 

PRÆCISIONSLANDBRUG

SÆT TURBO PÅ UDBYTTE, PRÆCISION OG BÆREDYGTIGHED

Præcisonslandbrug er fremtidens dyrkningsstartegi. Denne udvikling fra mekanisk til datadreven drift vil vi hos YSM være stand til at hjælpe vores kunder med, Udover at sælge maskiner skal vi også være dygtige til at levere support, viden og rådgivning.

Markplan, markanalyse, intelligent, gradueret såning og gødskning samt prognoser er blot nogle af de informationer, som vores kunder allerede i dag har behov for og som vi hjælper dem med at få adgang til.

Vores organisation er bygget op, så den matcher den stigende efterspørgsel. Vi har således et dedikeret team af specialister til at fokusere på serviceringen af vores præcisonskunder. Vi udbyder bl.a. undervisning i grupper og individuelt samt telefonisk support, fjernsupport og overvågning.

Heldigivs har vi igennem en årrække været blandt frontløberne inden for arbejdet med ny teknologi. Ikke mindst vores mange løsninger til gartnerier og planteskoler har i mere end 25 år været baseeret på gps- og kameratekonologi. Seneste skud på stammen er vores forhandling af den autonome, co2 drevne markrobot Farmdroid.

Case IH har et omfattende program inden for gps og telematik til sine traktorer og mejetærskere. Samlet set kaldet Advanced Farming Systems, AFS. I 2021 overtog Case IH desuden den amerikanske GPS-producent Raven. Men også med brandet AGXTEND supplerer Case IH’s sit eksisterende AFS program med ny teknologi i form af bl.a. en elektrisk ukrudtsmaskine og en intelligent vejrstation.

  • AUTONOME MASKINER
  • KAMERA- OG GPS- TEKNOLOGI
  • REDSKABSSTYRING
  • FLÅDESTYRING
  • KØRETØJSTELEMATIK
  • DATAANVENDELSE
YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK