OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
OM OS
 
 
NYHEDER
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
JOB
 
 
TILMELD NYHEDSBREV
 
 
KONTAKT
 

LÆRLING: KLEJNSMED OG INDUSTRITEKNIKER

 

LÆRLINGE SØGES
INDUSTRITEKNIKER OG KLEJNSMED
VOKSENLÆRLING / EUX / EUD / STUDENT

 
Er du fremtidens problemknuser på værkstedet og hos kunder? Vil du være en af de
absolut bedste inden for dit felt? Så kom og stå i lære som industritekniker eller klejnsmed hos vores team af maskinbyggere og smede.
 
Vi søger talentfulde lærlinge til vores værksted. Det gælder både industritekniker og klejnsmed
Vi klæder dig på til din fremtidige rolle via en alsidig uddannelse såvel teknisk som på det personlige plan. Mellem skoleophold indgår du i værkstedets drift i makkerskab med vores erfarnemaskinbyggre, cnc operatører og smede. Derudover deltager du i YSM AKADEMI, hvor vi samler alle elever med jævne mellemrum til sparring og udvikling. Desuden får du tilknyttet en mentor, som vil være din støtte både fagligt og personligt i din læretid.
 
LÆR AF DE BEDSTE
Under navnet Jenit udvikler og fremstiller vi produktionslinjer og fuldautomatiske maskiner på tværs af en række industrier. Alle maskiner er unikke, og vi er med hele vejen fra idé til færdigt produkt. Du får derfor rig lejlighed til at lære at fremstille specialløsninger. Du bliver en del af et stærkt team med 60 kollegaer, der har store faglige ambitioner og et højt fagligt niveau. Og som er vant til at lære fra sig. I 2021 blev en afvores lærlinge kåret som Danmarks bedste. I 2019 blev vi kåret som ”Danmarks bedste lærested”.
 
BLIV PROBLEMKNUSER
Du er måske student eller du vil i voksenlære (+25 år). Du kan også komme fra 9. eller 10.klasse og ønske at blive EUX- eller EUD-lærling. Der er mange veje, og vi har erfaring med alle typer elevforløb. Vi ser gerne, at du har prøvet at arbejde med metal, svejsning eller har skruet i maskiner, fx i din fritid. Har du kørekort, er det en fordel. Som person er du venlig, høflig, fuld af energi og gå-på-mod. Det er også vigtigt, at du er klar til at lære en masse nyt og god til IT og engelsk. Med denne bagage kan vi nemt lære dig at blive problemknuser ligesom os.
 
BLIV EN DEL AF HOLDET
Ring til produktionschef Niels Lundberg på tlf. 54 55 39 62, hvis du vil vide mere.
Ansøgning sendes til Niels Lundberg på nl@ysm.dk
Starttidspunkt efter aftale.
 
YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK