OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
OM OS
 
 
NYHEDER
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
JOB
 
 
TILMELD NYHEDSBREV
 
 
KONTAKT
 

LÆRLING / LANDBRUGSMASKINMEKANIKER

 
VOKSENLÆRLING / EUX / EUD / STUDENT
 
Er du fremtidens problemknuser på værkstedet og hos kunder? Vil du være en af de
absolut bedste inden for dit felt? Så kom og stå i lære hos Danmarks nok førende team.
 
Vi søger endnu en talentfuld lærling til vores team. Vi klæder dig på til din fremtidige rolle via en alsidig uddannelse såvel teknisk som på det personlige plan. Mellem skoleophold indgår du i værkstedets drift i makkerskab med vores erfarne teknikere. Derudover deltager du i YSM AKADEMI, hvor vi samler alle elever med jævne mellemrum til sparring og udvikling. Desuden får du tilknyttet en mentor, som vil være din støtte både fagligt og personligt i din læretid.
 
LÆR AF DE BEDSTE
Yding Smedie & Maskiner forhandler og servicerer et bredt maskinprogram, bl.a. Case IH, Krone, Amazone, Kverneland og Dewulf. Du får derfor får du alle muligheder for at stille skarpt på den nyeste teknologi inden for landbrugsmaskiner.
 
Vi er Danmarks største forhandler af Krone og det eneste mastercertificerede Case IH værksted, så du er med, hvor det sker. Du bliver en del af et stærkt team med 60 kollegaer, der har store faglige ambitioner og et højt fagligt niveau. Og som er vant til at lære fra sig. I 2021 blev en af vores lærlinge kåret som Danmarks bedste. I 2019 blev vi kåret som ”Danmarks bedste lærested”.
 
BLIV PROBLEMKNUSER
Du er måske student eller du vil i voksenlære (+25 år). Du kan også komme fra 9. eller 10.klasse og ønske at blive EUX- eller EUD-lærling. Der er mange veje, og vi har erfaring med alle typer elevforløb. Vi ser gerne, at du har prøvet at arbejde med fx landbruget eller skruet i maskiner i din fritid. Har du kørekort, er det en klar fordel. Som person er du venlig, høflig, fuld af energi og gå-på-mod. Det er også vigtigt, at du er klar til at lære en masse nyt og god til IT og engelsk. Med denne bagage kan vi nemt lære dig at blive problemknuser ligesom os.
 
BLIV EN DEL AF HOLDET

Ring til direktør Jeppe Rasmussen på tlf. 4033 8689, hvis du vil vide mere. Ansøgning sendes til Jeppe Rasmussen på mail jr@ysm.dk

Starttidspunkt efter aftale.

 

Hent stillingsopslaget som pdf fil

YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK