OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
OM OS
 
 
NYHEDER
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
JOB
 
 
TILMELD NYHEDSBREV
 
 
KONTAKT
 

VÆRKFØRER SØGES

Vi søger en værkfører med stort drive og gennemslagskraft til vores mastercertificerede værksted. Du får ansvaret for drift og ledelse i tæt parløb med vores nuværende værkfører. Du får en nøgleposition som en synlig og stærk leder i tæt samarbejde med vores nuværende værkfører. 

 
Yding Smedie & Maskiner forhandler og servicerer Case IH, Krone, Amazone og Kverneland. Derudover kommer et bredt maskinprogram samt import af bl.a. Dewulf, Einböck og Tanco. Vi er Skandinaviens eneste mastercertificerede Case IH forhandler.
 
Der venter således en unik stilling i en virksomhed i udvikling og vækst. Du bliver en del af et stærkt team, der har store faglige ambitioner og et højt fagligt niveau.
 
Du er en problemknuser, der sørger for at få løst opgaven. Du sætter kunden i centrum. Og du forstår betydningen af planlægning samt en tæt og løbende dialog med kollegaer i salgs- og reservedelsafdelingen.
 
Opgaverne består bl.a. i daglig drift og ledelse af landbrugsværkstedet og dets 20 medarbejdere, administrative opgaver vedr. planægning og fakturering samt kundebetjening. Hvordan opgaverne skal fordeles mellem dig og vores nuværende værkfører, afhænger i høj grad af din baggrund og dine ønsker. Der kan fx blive tale om, at den ene værkfører står for vores Case IH forhandling, mens den anden står for maskiner/redskaber.
 
Kvalifikationer
  • Erfaring fra lignende stilling
  • Teknisk baggrund som landbrugsmaskinmekaniker, maskinmester el.lign.
  • Gerne kendskab til DSM/NAV
  • Gode IT-kundskaber IT
  • Engelsk og gerne tysk

Personlige kompetencer
  • Synlig og motiverende leder
  • Struktureret og resultatorienteret
  • Serviceminde - du sætter kunden i centrum
  • Holdspiller med gode samarbejdsevner
 
Vi tilbyder
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, sundhedsforsikring og frokostordning.
For den rette person vil der være rig mulighed for udvikling og udfordring af egne
evner samt fremtidig karriere.
 
Søg jobbet

Ring til direktør Jeppe Rasmussen på tlf. 4033 8689, hvis du vil vide mere. Ansøgning sendes også til Jeppe Rasmussen på mail jr@ysm.dk

 

Hent stillingsopslaget som pdf fil

YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK